Beter Geregeld Internet Diensten

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze diensten in 4 stappen

Meedenken
Door onze jarenlange ervaring in brede ICT dienstverlening aan bedrijven hebben, is meedenken een gewoongoed voor ons. Deze brede ervaring nemen wij mee in het ontwerp en ontwikkeling van uw nieuwe website of web based applicaties.

Ontwerpen
Ieder bedrijf en bedrijfsproces is nu eenmaal verschillend, uw persoonlijke wensen en ons meedenken zijn de eerste stappen naar een ontwerp voor uw website of applicatie. Uw input is hierbij natuurlijk essentieel. Het bepalen van de doelstelling waarvoor de website of web applicatie dient, is het uitgangspunt voor een eerste ontwerp.

Realiseren
Nadat de doelstelling is vastgesteld en de het uitgangspunt voor een eerste ontwerp duidelijk is realiseren wij een eerste opzet voor uw website. In samenspraak met u wordt de website ingericht en opgemaakt, totdat deze definitief is en uw goedkeuring heeft. Dan kan de oplevering plaats vinden en de site “live” gezet worden.

Voor web based applicaties stellen wij de technische benodigde kaders vast waarbinnen wij de applicatie in een eerste opzet kunnen programmeren. Nadat de technische realisatie voldaan is komt in samenspraak de functionele opzet en uiteindelijk de gewenste vormgeving. Na uitvoering testen kan de oplevering gepland worden en de uiteindelijk “Live” gang van uw web based applicatie.

Beheren
Onze websites en web based applicaties zijn gebaseerd op meerdere programeer platforms en dienen uiteraard up-to-date te blijven en compatibel te zijn met de nieuwste browsers en systeemvereisten. Hiervoor is onderhoud aan de software noodzakelijk. Bij standaard websites die wij leveren is dit onderhoud voorzien. Bij web-bases applicaties (maatwerk) en uitgebreide bedrijfswebsites is onderhoud niet standaard voorzien, maar op basis van nacalculatie of door middel van een onderhoudscontract voorzien.

Bij de standaard websites is gratis helpdesk voorzien voor gebruikersvragen.

Websites en web based applicaties hosten wij op eigen servers in een datacentrum. tevens het beheer en onderhoud hiervan. Voordelen hiervan zijn lage kosten , immers heeft u geen eigen hardware nodig en ook geen onderhoud aan hardware. En snelle reactie bij calamiteiten waardoor de down-time van websites en applicaties zo laag mogelijk is te houden.

Meedenken

Ontwerpen

Realiseren

Beheren

Waarom BG

  • Reparatie software en hardware problemen
  • Oplossen Internet en Email problemen
  • Verwijderen virussen, malware en spyware
  • Herinstallatie Microsoft Windows
  • Computer APK
  • Second Opinion bij netwerkproblemen
BEL DIRECT088-0085666