Beter Geregeld Internet Diensten

Meer dan 30 jaar ervaring

Projecten

Hierover een overzicht van enkele van onze projecten waarbij de diversiteit goed te zien is.

DSL Catering

Bij de verdere professionalisatie van de onderneming hoort een nieuwe responsive website

Beheer via CMS

De content van de website datsmaaktlekker.nl wordt door de klant DSL Catering volledig zelf beheert via het eigen Content Management Systeem van BG Internet Diensten

Doeltreffend

Deze eenvoudige en doeltreffende website is een onderdeel van Huizenmarkt waarbij de formulierdata dan ook direct gezamelijk gebruikt kan worden.

Resposive

Deze website en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en volledig responsive opgezet zodat de site op verschillende devices zoals telefoon en tablet goed gepresenteerd wordt.

Huizenmarkt sub-site

Een sub-website van Huizenmarkt.nl voor één van de Huizenmarkt makelaars.

incl. aanbod API

Deze website sluit naadloos aan op Huizenmarkt.nl, heeft een volledig responsive design en toont met een speciale API alle woningen van deze makelaar uit Middenmeer van het totaalaanbod op Huizenmarkt.nl

Bedrijfspresentatie

Met onze standaard website oplossingen kun je snel en eenvoudig aan de slag met je nieuwe website. Toch wordt deze helemaal in uw huisstijl gemaakt

Standaard SEO

Standaard zijn de websites van BG Internet Diensten perfect geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Met Analytics heeft u ook maximaal inzicht.

Website

Een voorbeeld van de basiswebsite zoals BG Internet diensten deze voor slechts € 299,= levert

Webshop

Deze voor de klant eenvoudige maar zeer doeltreffende webshop is een voorbeeld van de vele webshops zoals BG Internet Diensten deze levert.

Document Beheer

Voor Baauw en Partners BV hebben wij een Digitaal Documenten Beheer systeem opgezet waarmee bijvoorbeeld kwaliteitsdocumenten op een gezamelijke locatie kunnen worden opgeslagen.

Doeltreffend

Voor "standaard" medewerkers zijn alle documenten vrij toegankelijk en is er een preview functie voor de geplaatste PDF documenten.

2 assortimenten

Deze OCI/Punch-out webshop werkt met automatisch geimporteerde assortimenten waarbij in de webshop gebruik gemaakt kan worden van het volledige assortiment, het speciaal voor de klant samengesteld assortiment en een zeer geavanceerd favorietensysteem.

OCI webshop

Speciaal voor King Nederland hebben wij een generieke punch-out webshop opgezet waarmee inkoopsystemen zoals TBlox, ProActive of Oracle direct gekoppeld zijn voor een volledig geautomatiseerd en geautoriseerd inkoopproces.

Redactie applicatie

Voor Drukkerij Burghout uit Hippolytushoef hebben wij een speciale redactie applicatie ontwikkeld waarmee verenigingskrantjes en dergelijke eenvoudig kunnen worden samengesteld.

Flexibel en eenvoudig

Omdat verschillende redacteurs van de krantjes deze gezamelijk samen stellen is de structuur van uitnodigen en het het overzicht heel belangrijk.

Standaard website

Een typisch voorbeeld van een standaardsite van BG Internet Diensten

Standaard webshop

Ook de standaardshop van BG Internet Diensten is in deze website geimplementeerd. De uitgelezen oplossing voor startende of groeiende ondernemingen.

Duiven veilingsite

Voor Pigeonsclub.nl hebben wij een professionele veilingwebsite gebouwd welke direct in een middensegment in Europa is gepositioneerd in de duivenwereld.

Professioneel

Een professioneel systeem gekoppeld aan een door BG ontwikkeld CRM systeem met een eerlijk veilingsysteem. Kopers en verkopers worden automatisch geinformeerd tijdens en na afloop van de veiling voor een correcte afhandeling van de verkoop.

Presentatie

De informatie over de betrokken trainers, grotendeels ook (semi)professionals, is hier goed tot uiting gekomen. De website wordt beheerd door middel van het eigen CMS systeem van BG Internet Diensten

Voetbalschool

Voetbaltraining totaal heeft de afgelopen periode een enorme groei doorgemaakt en wil deze kwaliteit ook tonen door middel van de website.

Veiligheid voorop

Baauw en Partners in Zwaag is naast opleidingen gespecialiceerd in controles van alle veiligheidsartikelen op bedrijven zoals brandblussers, blusdekens, noodverlichting en meer.

Beheersbaar

Om de controles efficient te kunnen uitvoeren en daarmee concurerent in de markt te blijven is een portal ontwikkeld voor de controleurs van BHV Centrale. Met een duidelijk planningsoverzicht over alle klanten is effectief plannen een peuleschil.

Landelijke site

Ook voor dergelijke grote websites met grote datbases en grote bezoekersaantallen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen hiervoor ook de servers in het datacenter.

Compleet overzicht

Voor deze website hebben wij een eigen spider-techniek waarmee het aanbod van alle huizen in Nederland wordt binnengehaald, wordt gecontroleerd en op de website wordt gepresenteerd.

Informatie website

Deze informatieve website welke voorziet in informatie aan en voor arbeidsmigranten is via een eigen CMS zeer eenvoudig te beheren voor redacteuren en vertalers.

In 9 talen

BG Internet Diensten is gespecialiseerd in multi language systemen. Speciale karakters in websites op de juiste manier verwerken en altijd correct tonen is geen enkel probleem.

Certificeren

Voor Versteeg Testing uit Den Helder hebben wij in navolging op een Windows programma wat ruim 10 jaar gebruik is een web-based certificatenprogramma gebouwd waarmee simpel en efficient certificaten en keuringsrapporten kunnen worden gemaakt.

Direct online

Voor de klanten van Versteeg testing is een eigen portal ontwikkeld waarmee de klanten van Versteed Testing altijd de certificaten en keuringsrapporten kunnen inzien. In verband met de vele offshore klanten is dit een grote toegevoegde waarde.

Veiligheid4all

Veiligheid4all is een toonaangevend en innoverend opleidingsbedrijf in alle veiligheidsopleidingen. Met deze website wordt op een professionele en dynamische manier weergegeven wat de mogelijkheden zijn voor BHV en VCA trainingen.

Direct inschrijven

Voor de efficiente manier van inschrijven voor de cursussen hebben klanten altijd een goed overzicht. Tevens is er een geautomatiseerd herinneringssysteem voor cursisten en trainers om ook op dit gebied de kwaliteit te borgen.

Sociale kaart

In opdracht van Migrada Services is voor RWB (Regio West Brabant) een Sociale kaart gebouwd waarmee de gemeenten alle inwoners gaat informeren voor welke informatie je bij welke instantie terecht kan of moet zijn.

Voor alle gemeenten

Dit systeem is geschikt gemaakt op een manier dat naast de gemeenten in Regio West Brabant, ook alle andere gemeenten eenvoudig kunnen aansluiten. Alle informatie wordt in 9 verschillende talen gepresenteerd.

De Lastdrager

De Lastdrager is een no nonsens kantoor gesprecialiceerd in hypotheken en assurantiën. Via deze website wil George Wognum graag duidelijk laten zien wat de dienstverlening van De Lastdrager precies betreft.

Professioneel

Een professionele en betrouwbare uitstraling die naadloos aansluit met de dienstverlening was één van de belangrijkste uitgangspunten. Als je de website hebt gezien en je komt op kantoor dan klopt het plaatje helemaal.

Zwrot Podatku

TaxNL is een bedrijf gespecialiceerd in belastigingaangifte en toeslag aanvragen voor arbeidsmigranten. Met deze website in verschillende talen bereikt TaxNL een zeer groot deel van zijn (potentële) klanten in binnen en buitenland.

Calculator

Met een eenvoudige maar zeer doeltreffende calculator voor het berekenen van de belastigingteruggave van arbeidsmigranten krijgt deze doelgroep een goed beeld van de mogelijkheden van Tax NL in Nederland en Agencia Tax in Polen.

Analyse tool

Sportcoach4all heeft de afgelopen jaren een innovatieve methode ontwikkeld voor het screenen van sporters. Hiervoor heeft BG Internet Diensten een tooling ontwikkeld waarmee dit geheel eenvoudig is uit te voeren en te beheren.

Website

Om via het wereld wijde web deze manier van werken goed onder de aandacht te brengen heeft BG Internet Diensten een website vóór de tooling gezet welke goed weergeeft hoe Sportcoach4all werkt.

Tempo Trommels

De technische en moderne uitstraling van het bedrijf Tempo Trommels & Rollen kwam in de vorige website niet goed genoeg meer naar voren. Vandaar een grote facelift voor de website met het producten- en dienstenaanbod van Tempo.

Offerte aanvragen

Op de website van Tempo Trommels & Rollen is het nu ook mogelijk of specifieke offertes aan te vragen. In de nabije toekomst zodat dit nog worden uitgebreid met een volledig grafische interface voor nog meer duidelijkheid en gebruiksgemak.

Website

Op de website van Holland Experience Tours worden alle mogelijke excursies en tours uitgebreid gepresenteerd in verschillende talen waarbij de klant alles via het BG CMS systeem kan bijhouden in de verschillende talen.

Direct boeken

Via deze website is het mogelijk direct een excusies of tour te boeken. Dit is ook toegespitst op hotels en andere accomodaties die direct voor hun klanten kunnen boeken.

2dehands Lego

Een geavanceerde webshop direct gekoppeld aan een ERP systeem waardoor orders direct in de administratie terecht komen en verwerkt kunnen worden.

Meer dan 25000 artikelen

Een webshop met meer dan 25.000 artikelen, ruim 10.000 bouwtekeningen en ruim 5.000 inventarislijst zorgen voor een compleet aanbod van de artikelen.

Capoeira Hoorn

Een presentatie website waarin duidelijk de sport Capoeira wordt gepresenteerd met de verschillende trainingsmogelijkheden.

Capoeira is vechtsport, zelfverdediging, bewegen en muziek maken in één. Een vechtsport waarbij je continue in beweging bent. De aanval wordt niet geblokkeerd zoals in Oosterse vechtsporten.

CMS gestuurd

Deze CMS gestuurde website is een mooie basis website welke zeer eenvoudig is te beheren door middel van het zelf ontwikkelde CMS systeem.

Flevo Middenmeer

Een leuke standaard website voor een lokale voetbalclub. Eenvoudig te beheren vie het eigen CMS van BG Internet Diensten.

Uitslagen en standen

De uitslagen van mijnclub.nu zijn via iframes in deze website toegevoegd op de website van Flevo Middenmeer zodat dit via het electronische wedstrijdformulier automatisch op de website geplaatst kan worden.

BHV Centrale

BHV Centrale is groothandel in BHV en EHBO artikelen. De artikelen en prijsafspraken met de klanten kunnen direct in Microsoft Dynamics NAV ingesteld worden op de standaard manier zoals de prijsafspraken in Navision voor directe facturatie ook worden ingesteld.

Webshop aan ERP

Deze webshop is direct gekoppeld aan Dynamics NAV waardoor de orders direct in Navision komen voor een efficiënte afhandeling van de order. Door de koppeling met een eigen CRM kunnen de orders eenvoudig en georganiseerd worden afgehandeld.

Innovator van Velzen

vVi Innovator R.van Velzen beschikt over een grote ervaring in het bouwen van machines op maat. Expertise en ervaring op het gebied van CNC snijden, draaien en frezen maar ook lassen, knippen en kanten, worden gecombineerd met een geavanceerd machinepark.

Kwaliteit voorop

Met deze website wordt een goede indruk gegeven van de soort werkzaamheden en de kwaliteit waar het bedrijf voor staat. Deze website is ook weer eenvoudig te beheren via het eigen Content Management Systeem.

Dat Smaakt Lekker

Voor dit cateringbedrijf in Hem heeft BB Internet Diensten een website ontwikkeld waarop de diensten en producten van DSL Catering duidelijk zichtbaar zijn en direct besteld kunnen worden.

Vele mogelijkheden

Op deze website kunt u zich nader laten informeren over de culinaire mogelijkheden en workshops die DSL Catering verzorgt. Zij maken uw bruiloft, vriendendag, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of een andere reden voor een culinair hoogtepunt graag tot een succes!

Bedrijvengigant

Op deze website staan vele bedrijven gepresenteerd welke via telefonische verkoop een advertentie hebben afgenomen bij Protell Media.

Eenvoudig beheren

De website is database gestuurd en kan op eenvoudige manier voor de klant worden beheerd.

Femaro

Een presentatie van Dave Aris met zijn eenmansbedrijf te bieden heeft voor bedrijven wat betreft het verwezenlijke van plannen en groei binnen kleine en middelgrote bedrijven

Eenvoudig te beheren

Op een eenvoudige manier kan de content van deze website worden beheert. Hier valt bijvoorbeeld onder: het aanpassen van teksten, het toevoegen en wijzigen van projecten en referenties.

Tafeltennis

De website van t.t.v. Disnierats is een veel bezochte pagina binnen de tafeltennisclub in Hoorn.

Veel informatie

Op deze website is vrijwel alles te vinden van de tafeltennisclub. Ondanks dat dit al een wat gedateerde website is functioneerd deze nog uitstekend.

B&B West-Friesland

De website van Bed and Breakfast West-Friesland werd eerder doorverwezen naar de website van Booking.com en Bedandbreakfast.nl voor de presentatie en het boeken. Vanaf nu is er voor B&B West-Friesland een professionele eigen website in de lucht.

in meerdere talen

Deze website is in eerste instantie in het Nederlands, Engels en Duits opgezet en kan simpel en laagdrempelig worden aangevuld met andere talen.

Comore Safety

Deze website is een ondersteunende webshop voor CoMore. CoMore komt voort uit de Nederlandse agri-foodsector en is sterk in zakelijke dienstverlening. Het dienstenpakket bestaat uit controle, onderzoek, keuring, inspectie, bemonstering, classificatie, kwaliteitsregelingen, automatisering en meer.

Veilig werken

Op deze webshop zijn alle producten te kopen die te maken hebben met veilig werken. De orders worden automatisch in Dynamics NAV gezet waarna deze op een efficiente manier kunnen worden afgehandeld.