Beter Geregeld Internet Diensten

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze diensten

BG Internet Diensten biedt u een breed scala aan internetdiensten en oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening kunnen wij pinpointen waar de mogelijkheden liggen om uw onderneming en of dienstverlening door middel van internetdiensten te optimaliseren.

De doelstelling is uiteraard het verbeteren van het ondernemingsrendement. Beter gestroomlijnde processen en efficiënter kunnen werken door gerichte automatiseringsoplossingen.

Immers met meer geautomatiseerde processen houd u meer tijd over om te ondernemen.

Website oplossingen

Wij realiseren websites en portalen die informatie uit diverse bronnen ontsluiten. En richten deze met innovatieve tools zeer gebruiksvriendelijk en doeltreffend in.

Van standaard websites voor zzp-er en ondernemers die digitaal hun bedrijf professioneel willen presenteren tot geavanceerde websites voor bijvoorbeeld veilingen of internationale toegankelijke websites voor informatievoorziening.

Bijna alle denkbare websites zijn bij ons mogelijk en altijd met een up-to-date lay-out volgens de laatste trends of geheel naar uw eigen idee aangevuld met onze styling kennis en kunde.

Integratie oplossingen

Wij integreren functionaliteiten van verschillende apllicaties of processen waardoor efficienter en gebruiksvriendelijker gewerkt kan worden en waardoor uw klant meer betrokken is bij uw bedrijf.

Door jarenlange brede ICT ervaring en ontwikkel kennis kunnen wij software “met elkaar laten praten” en software-systemen koppelen. Meestal in combinatie met een gebruiksvriendelijke web applicatie voor beheer en toegang om de integratie efficiënt  te benutten.

Door het integreren met uw bestaande systemen in combinatie met onze efficiënte oplossingen kunt u besparen op kosten van uw automatisering. Vaak kunnen verouderde oplossingen maar  waar u wel mee vertrouwd bent op deze manier nog jaren in gebruik blijven.

U hoeft immer niet “verplicht” te up graden of een geheel nieuwe dure oplossing aan te schaffen.

Maatwerk oplossingen

Geen grote standaardoplossingen die met veel moeite moeten worden aangepast op uw proces, maar gebruiksvriendelijke op maat gesneden webapplicaties. Lichtgewicht, efficiënt en betaalbaar.

In veel verschillende branches zijn wij actief met resultaat gerichte oplossingen, waarbij u gemakkelijk, snel en efficiënt uw productiviteit van uw onderneming kan verhogen.

Uitgangspunt is altijd een gestroomlijnder bedrijfsproces, waar veel taken gebruiksvriendelijk geautomatiseerd kunnen worden waardoor er meer tijd overblijft voor de kerntaken zoals relatiebeheer, commerciële doelstellingen of efficiënter produceren.

SEO oplossingen

BG Internet Diensten heeft verschillende oplossingen om de vindbaarheid van uw website op zoekmachines te verhogen. Optimalisatie voor de zoekmachine is tegenwoordig meer dan een paar goede zoektermen.

Immers zoeken klanten via internet naar een oplossing of product, door het afstemmen van uw website op de behoefte van de bezoekers door middel van belangrijke zoekwoorden te verwerken. Hiermee trek je meer relevante bezoekers naar je website. De juiste doelgroep aantrekken resulteert in meer omzet.

Google zoekmachine marketing vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming. Hoe hoger de site scoort, hoe  vaker  deze terugkomt in de zoekresultaten. Een website bovenaan Google geeft internetters ook een vertrouwd gevoel bij uw onderneming.

Snel gevonden worden in Google is essentieel,  de meeste internetters kijkt nooit verder dan de 1ste pagina met zoekresultaten, dus met de juiste SEO techniek zorgen wij ervoor dat u altijd gevonden wordt. Door middel van Google Analytics kunnen de resultaten gemeten worden, hier zie je via welke bronnen bezoekers op je website terechtkomen, de gebruikte zoektermen en veel meer, met deze resultaten kunnen we de efficiëntie nog verder blijven verbeteren. 

Webshop oplossingen

BG Internet Diensten is de ideale partners van standaard webshop oplossingen tot zeer uitgebreide maatwerk webshops met alle denkbare koppelingen en rapportages.

Door onze brede ervaring kunnen wij de ideale web hop voor iedere onderneming aanbieden in alle bedenkbare branches, een koppeling met uw eigen verkoop en of voorraadsysteem of een op maat gemaakte verkoop/voorraad oplossing is uiteraard mogelijk.

Integratie en implementatie van alle gangbare betaalmethodes zoals iDeal en PayPal.

Responsive oplossingen

Tegenwoordig is het belangrijk dat uw website of webapplicatie ook op mobiele apparaten goed gepresenteerd wordt. Wij kunnen uw bestaande website omzetten naar een responsive ontwerp.

Het is gewoonweg essentieel om uw website responsive aan te bieden, veel vaker dan voorheen gebruiken mensen Smartphones en Tablets bij het zoeken op internet en steeds minder hun vaste pc en of laptop.

Door het gebruik van mobile apparaten zijn mensen ook vaker op het internet te vinden dus ook vaker op uw site.