Beter Geregeld Internet Diensten

Meer dan 30 jaar ervaring

Consultancy

Gedegen advies met een heldere blik

Bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen moeten ook vaak aanpassingen of uitbreidingen in uw ICT omgeving worden doorgevoerd.

Wij kunnen u ondersteunen met het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van ICT.

Met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende branches zijn wij de juiste partij voor de begeleiding van uw ICT projecten of vraagstukken.

Met onze resultaatgerichte werkwijze en oog voor kwaliteit, planning en kosten bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies & Bemiddeling

Voor een onafhankelijk en passend advies op het gebied van techniek en strategie kunnen wij een werkzame oplossing voor u uitwerken.

Netwerk performance problemen

Een nadere analyse: De netwerk performance problemen die de gebruikers ondervinden dienen te worden vertaald naar een mogelijk probleem in één of meer delen van de infrastructuur zoals hierboven genoemd. De analyse van dit probleem kan ’eenvoudig’ worden gestart door het netwerkverkeer op de probleemlocaties te analyseren met een netwerk sniffer, protocol analyzer of packet decoder. Op basis hiervan kunnen andere problemen worden uitgesloten en kan verder worden ingezoomd op het daadwerkelijke probleem. Op basis van een gedegen onderzoek kunnen vervolgens de juiste oplossingen worden voorgedragen.